Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Blog   /  Twee avonden zomerfeesten in Rijssen

Twee avonden zomerfeesten in Rijssen

De gemeente Rijssen-Holten en omstreken kan zich aankomende zomer opmaken voor een nieuwe editie van het After Summer Festival. Het Rijssense zomerfeest draagt dit jaar voor het eerst deze nieuwe naam, waar het voorheen nog The Aftersummerparty heette. De naamswijziging heeft te maken met het feit dat het het dit jaar niet één, maar twee avonden zal plaatsvinden.

De organisatie van het After Summer Festival zag de kans schoon om vanaf dit jaar een tweedaags evenement te organiseren. ‘’We denken zeker dat er animo is voor een tweedaagse in Rijssen. Natuurlijk hebben we nagedacht over verschillende concepten om het festival zo voor verschillende doelgroepen interessant te maken’’, aldus voorzitter Roelofs.

Zo zal de invulling van beide avonden wat verschillen. Op vrijdag 1 september zal ‘De Party’ georganiseerd worden voor de jongeren, met o.a. 3FM radio-DJ Domien Verschuuren, terwijl zaterdag 2 september de band TOP 2000 Live zal komen optreden. Tevens zal er op zaterdag 2 september voorafgaand aan het feest een bedrijvenuurtje met buffet georganiseerd worden.

Het is alweer de zeventiende keer dat het feest in Rijssen wordt georganiseerd. Mede door een verdere professionalisering van het feest groeit het aantal bezoekers met de jaren. ‘’Een goed georganiseerd feest bepaalt het succes voor de volgende jaren’’.

De organisatie verwacht dit jaar een opkomst van 2500 tot 3000 bezoekers over beide avonden.

Post a Comment