Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Blog   /  Rijssens bedrijvenuurtje tijdens After Summer Festival

Rijssens bedrijvenuurtje tijdens After Summer Festival

After Summer Festival organiseert dit jaar voor de eerste keer een tweedaags festival voor alle Rijssenaren en omliggende gemeenten. Het festival zal plaatsvinden op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september. Op vrijdag zal voor de jongeren, zoals voorgaande jaren, The Aftersummerparty plaatsvinden met dit jaar 3FM DJ Domien Verschuuren. Op zaterdag zal de Top 2000 Live band optreden en de mooiste muziek van de Top 2000 spelen.

Bedrijvenuurtje

Voorafgaand aan het optreden van de Top2000 Live band zal er een bedrijvenuurtje inclusief barbecue worden georganiseerd voor alle sponsoren. ‘Het aantal sponsoren is inmiddels gestegen naar meer dan veertig bedrijven, maar daar komen wekelijks nog bedrijven bij, aldus voorzitter Roelofs.’ ‘Het gaat dan om zowel financiële als materiële bijdragen. De welwillendheid bij de bedrijven om iets bij te dragen is groot! Met het bedrijvenuurtje willen we graag wat terugdoen voor de bedrijven.’

Niet alleen voor bedrijven!

Ook voor andere belangstellenden is het mogelijk om kaarten te kopen voor het bedrijvenuurtje. De kosten hiervoor zijn €18,50 per persoon. Deze zijn te bestellen via de website www.aftersummerfestival.nl.

Het bedrijvenuurtje zal van start gaan vanaf 17.00. Vanaf 19.00 zal de tent ook toe te treden zijn voor de overige bezoekers.

De locatie van het festival is de Keizerdijk in Rijssen, ofwel ‘Halfweg Holt’n’.

Post a Comment