Aankomend weekend de zeventiende editie van After Summer Festival

De gemeente Rijssen en omstreken maakt zich op voor de zeventiende editie van After Summer Festival. Het festival wordt dit jaar voor het eerst als tweedaagse georganiseerd.

Op vrijdagavond zullen radio 3FM DJ Domien Verschuuren en DJ Ivar komen optreden en op zaterdagavond zal de TOP 2000 Live band komen optreden.

Met het optreden van de TOP 2000 Live band hoopt de organisatie een oudere doelgroep aan te spreken. Dat lijkt te lukken. ‘We zien veel positieve reacties op de verschillende sociale media. Ook de voorverkoop op onze website loopt voorspoedig’, aldus voorzitter Roelofs.

55 sponsoren

Naast de twee feestavonden organiseert de Stichting Summer Events Rijssen op de zaterdag ook een ‘Rijssens bedrijvenuurtje’ met barbecue. Hiermee komen zij onder andere alle 55 sponsoren tegemoet. ‘Veel bedrijven hebben een bijdrage willen leveren, zowel financieel als materieel. We kunnen rustig stellen dat we dit feest niet zouden kunnen organiseren zonder de hulp van de sponsoren’.

Het bedrijvenuurtje is echter niet uitsluitend voor sponsoren. Ook andere geïnteresseerden kunnen het bedrijvenuurtje bezoeken. Kaarten voor zowel de vrijdag als de zaterdag zijn te bestellen op de website aftersummerfestival.nl.

Rookverbod in feesttent

De organisatie vraagt de bezoekers met klem om niet in de tent te roken. Al twee opeenvolgende jaren is de organisatie beboet voor het niet voldoende handhaven van het rookverbod. Bij overtreding zal de boete verhoogd worden naar 2400 euro. De NVWA heeft de organisatie inmiddels verzekerd van nieuwe controles.

Locatie en verkeershinder

Het feest wordt zoals alle voorgaande jaren gehouden aan de Keizerdijk, oftewel ‘Halfweg Holten’. Er kan enige verkeershinder ontstaan op de N350 tijdens het feest. Ook zal de spoorwegovergang op de Keizerdijk op zowel de vrijdag- als de zaterdagavond gesloten zijn.

Daarnaast roept de organisatie op om vooral met de fiets naar het feest te komen. De parkeermogelijkheden zullen beperkt zijn.

Voorverkoop

De voorverkoop van de kaarten loopt tot 0:00 op de dag van aanvang. Kaarten zijn te bestellen via het ticketportaal. Ook aan de deur worden gewoon kaarten verkocht.

De organisatie van After Summer Festival hoopt op twee fantastische dagen.

Festival informatie

After Summer Festival
Keizerdijk, 7462 JC Rijssen

  • Vrijdag 1 september, met Domien Verschuuren & DJ Ivar:
    19:00 – 1.00
  • Zaterdag 2 september met de TOP 2000 Live Band:
    19:30 – 0.00 (bedrijvenuurtje van 17:00 – 19.30)