Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Blog   /  Twee avonden nazomerfeesten in Rijssen met After Summer Festival

Twee avonden nazomerfeesten in Rijssen met After Summer Festival

De voorbereidingen voor een nieuwe editie van After Summer Festival zijn weer in volle gang. De organisatie, bestaande uit twaalf Rijssenaren, heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan alweer de 18e editie. Het evenement zal dit jaar wederom twee dagen plaatsvinden op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september aanstaande.
 
Plaats van samenkomst is al sinds jaar en dag een weiland aan de Keizerdijk in Rijssen halverwege Holten. Het festival wordt door voorzitter Diederik Roelofs omschreven als ‘’een heerlijk nazomerfeest voor jonge en oud met muziek van alle tijden, een hoop gezelligheid en een lekker biertje natuurlijk. Alle ingrediënten voor een feestelijke nazomeravond’’.
 
Feest voor jongeren én ouderen

Op vrijdag start After Summer Festival met een ‘Megapark’ thema. Momenteel zeer populair onder jongeren, die het fenomeen ‘Megapark’ kennen uit Mallorca, waar zomers veel Duitsers en Nederlanders te vinden zijn. Het feest zal deze avond dan ook een Duits/Nederlands karakter kennen. De meeste bezoekers op de vrijdag zijn gemiddeld tussen de 16 en 25 jaar zullen deze avond uit hun dak gaan op feestmuziek met DJ Lars & DJ Ivar en de Duitse Apres Ski topper DJ Ötzi (Tribute).
 
Zaterdag begint om 18:00 uur het jaarlijkse bedrijvenuurtje, dat speciaal georganiseerd wordt voor de sponsoren en hun gasten. Ook overige geïnteresseerden kunnen kaarten kopen voor het bedrijvenuurtje.
 
Vervolgens om 20:00 uur zal het feest van start gaan. Ze komen luisteren en genieten van de beste ‘All Time Hits’ gespeeld door allround coverband Round About Now, tevens huisband van het RTL4 programma ‘The Big Music Quiz’ van Humberto Tan. Aan de knoppen staat ook deze avond DJ Lars.
 
Alle informatie:

Datum: 31 augustus en 1 september
Tijd: Vrijdag 31 augustus van 20:00 – 1:00 en zaterdag 1 september vanaf 18:00 – 20:00 bedrijvenuurtje gevolgd door het feest tot 1:00 
Locatie: Keizerdijk, Rijssen
 
Meer informatie en tickets via: www.aftersummerfestival.nl en www.facebook.com/asfrijssen
Post a Comment