Alles wat je moet weten voor een weekend After Summer Festival

Het is bijna zover, After Summer Festival 2018 staat op het punt van beginnen! We helpen je even door de belangrijkste informatie op een rijtje te zetten.

Vrijdag 31 augustus – Back to MegaPark

Op vrijdag beginnen we met After Summer Festival 2018 – Back to ‘MegaPark’! We brengen je even een avondje ‘Back to Megapark’! Oftewel, terug naar Mallorca waar we onze Megatent helemaal op de kop laten zetten door DJ Lars, DJ Ivar en onze Duitse vriend DJ Ötzi (Tribute)! Wij zorgen voor de biertorens, de wijntjes, gin-tonics en jullie voor de gezelligheid!

Zaterdag 1 september – All Time Hits

Op zaterdag zijn we terug met After Summer Festival 2018 – All Time Hits. We gaan weer als een rollercoaster door de tijd met de mooiste All Time Hits gespeeld door Round About Now, huisband van RTL4-programma ‘The Big Music Quiz’ van Humberto Tan.

Onder het genot van heerlijke drankjes en hoop gezelligheid wordt het even weer herinneringen ophalen met oude bekenden!

Alle informatie op een rijtje:


Locatie
De locatie van het feest is aan de Keizersdijk (103), 7462 JC Rijssen. Deze is het beste te bereiken via de (bedienings)weg N350 van Rijssen naar Holten. We adviseren vooral met de fiets te komen vanwege de beperkte parkeermogelijkheden.


Prijzen
De entreeprijzen aan de kassa voor de vrijdagavond zijn €10,00, in de voorverkoop €7,50 Voor de zaterdagavond betaal je €15,00 aan de kassa, in de voorverkoop €10,00. De muntprijs is €2,00.


Tijden
Vrijdag: 19:00 – 1:00
Zaterdag: 19:30 – 1:00


Leeftijd
Vrijdag: 16+
Zaterdag 18+


Pinnen
Er kan gepind worden op het terrein, zowel bij de entreekassa als bij de muntenkassa.


Niet-roken in de feesttent
Er mag in de feesttent niet gerookt worden. We zijn al eerder beboet voor het niet handhaven van deze regel en zullen dit jaar een boete van €2400,00 krijgen als we dit jaar weer bestraft worden. De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit heeft al aangekondigd dat ze gaan controleren.

Hier lees je meer.


Spoorwegovergang Keizersdijk gesloten
De spoorwegovergang aan de Keizersdijk is in verband met de veiligheid gedurende de hele avond en nacht gesloten. Je kunt het feest bereiken via de bedieningsweg langs de N350.


Garderobe
We hebben een beheerde garderobe op het terrein. Voor €1,00 hangen we de hele avond je jas op. Let wel, we zijn niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van je eigendommen.


Weer
Het wordt een mooie, droge nazomerdag. De zon schijnt volop beide dagen! De avonden worden wel frisjes, dus een jas of trui is geen overbodige luxe.