After Summer Festival verhuist naar nieuwe locatie

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september aanstaande vindt alweer de negentiende editie van After Summer Festival plaats. Anders dan voorgaande jaren zal het feest niet meer plaatsvinden aan de Keizersdijk, maar aan de Oosterhofweg op de ‘Evenementenweide Oosterhof’.

Het tentfeest heeft jarenlang plaatsgevonden aan de Keizersdijk, maar de groei van het feest bracht veel logistieke problemen met zich mee. “We zijn blij dat we kunnen verhuizen naar de evenementenweide, Het feest komt hiermee centraler te liggen en is daarmee beter te bereiken voor inwoners van Rijssen en omliggende gemeenten, zoals Enter en Wierden. Ook andere problemen met betrekking tot de verkeersveiligheid en parkeergelegenheid worden hiermee opgelost”, aldus voorzitter Roelofs.

“Daarnaast liggen er voor de komende jaren nog plannen voor verdere uitbreiding naar andere activiteiten (op gebied van sport en amusement) op de plank die mooi gecombineerd kunnen worden met het tentfeest. Een centralere plek binnen de gemeente is dan wel gewenst.”

After Summer Festival komt dit jaar terug met weer een fantastisch programma: een top-DJ op de vrijdag en een band van formaat op de zaterdag. Verder zal er een extra tent komen waarin verschillende muziekstijlen gedraaid zullen worden. In de loop van de maand mei wordt het programma bekend gemaakt.