Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Blog   /  Mooi stuk in de Tubantia: After Summer Festival trekt de stad Rijssen in.

Mooi stuk in de Tubantia: After Summer Festival trekt de stad Rijssen in.

RIJSSEN – Jarenlang stond de tent van het After Summer Festival (voorheen The Aftersummerparty) opgesteld op het land van boer Van Lindenberg, tussen Rijssen en Holten, maar dit jaar is het muziekfestijn voor het eerst te bezoeken binnen de bebouwde kom van Rijssen.

Oosterhof

„We hopen met de verandering van locatie meer bezoekers te trekken op vrijdag en zaterdag. De nieuwe plek – de Evenementenweide Oosterhof – is gunstiger voor ons als organisatie”, aldus voorzitter Diederik Roelofs van het After Summer Festival.

Centraal

Hij doelt daarbij onder meer op de logistieke problemen die het festival kende op de locatie aan de Keizersdijk als gevolg van de groei van het tentfeest.

„We zijn blij dat we kunnen verhuizen naar de evenementenweide. De locatie is centraal en beter te bereiken voor inwoners van Rijssen, Enter en Wierden.  Uit Holten hadden we sowieso al die jaren weinig toeloop. Maar ook andere problemen met betrekking tot de verkeersveiligheid en parkeergelegenheid worden hiermee opgelost.”

Dagactiviteiten

„Ook willen we volgend jaar ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan beginnen met dagactiviteiten. We hebben al eerste contacten gelegd met Atletiekvereniging Rijssen om te kijken of een hardloopwedstrijd mogelijk is. Maar ook ander amusement wordt bekeken”, zegt Roelofs.

Tony Junior

Hij voegt eraan toe dat qua vergunningen alles is geregeld met de gemeente Rijssen-Holten en dat de organisatie ervoor zal zorg dragen dat het maximaal toegestaan aantal decibels niet wordt overschreden. Voor die decibels zijn op vrijdagavond deejay Tony Junior (bekend van Expeditie Robinson) en Altijd Larstig  &  Rob Gasd’rop verantwoordelijk.  

The Euros

De zaterdagavond staat in het teken van een concert door de coverband The Euros. David en Peter Bakker en Michiel Butterhof staan garant voor een show met de allerbeste hits, maar spelen ook steeds vaker zelf geschreven singles. Hieraan vooraf is er het bedrijvenuurtje van 19.30 tot 20.30 uur. Voor 20 euro kunnen bezoekers ervan genieten van bier, wijn, hapjes en zangduo Harten 10. 

Post a Comment