Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Blog   /  Swingend nazomeren in Rijssen tijdens After Summer Festival

Swingend nazomeren in Rijssen tijdens After Summer Festival

RIJSSEN – Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september vindt de 19e editie van After Summer Festival plaats. Voor het eerst op de nieuwe locatie aan de Evenementenweide Oosterhof in het centrum. Voor de meeste Rijssenaren een bekende plek, omdat daar ook de feestavonden tijdens de Oranjedagen gevierd worden.

PROGRAMMA

Er is hard gewerkt aan een programma van niveau dat voor eenieder wat wils biedt. Op vrijdagavond zal er voornamelijk voor de jeugd een mooi programma worden geboden. Met TONY JUNIOR (o.a. bekend van Expeditie Robinson) en het DJ-duo Altijd Larstig en Rob Gasd’rop, wordt er weer een energieke avond verwacht met een mix van harde platen, flinke meezingers en een dosis gezelligheid.

Op zaterdagavond verschijnt de zeer populaire band: The Euros. The Euros staan bekend als energieke allround coverband die elke nummer wel kan spelen. Van 70’s, 80’s en 90’s tot de meest recente hits. Alles zal voorbijkomen en van een vocaal zeer hoog niveau ten gehore worden gebracht. Naast The Euros, zal ook DJ Lars de bezoekers weer van swingende muziek voorzien.

Leuke toevoeging is dat naast de reguliere feesttent een extra zogeheten nachttent is toegevoegd. In deze donkere tent, voorzien van weinig licht, worden op beide avonden in blokken van een half uur zeer uiteenlopende muziekstijlen gedraaid door lokale DJ’s.

RIJSSENS BEDRIJVENUURTJE

Voordat de feestavond met The Euros van start gaat zal het jaarlijks ‘Rijssens Bedrijvenuurtje’ worden georganiseerd voor alle 75 sponsoren en overig geïnteresseerden. Dit jaar hanteert de organisatie een iets ander format. ‘’Omdat er vorig jaar iets te veel tijd tussen het bedrijvenuurtje en de feestavond zat, hebben we het bedrijvenuurtje wat verlaat. Hierdoor hebben we een betere aansluiting”, aldus voorzitter Roelofs. “We schenken nu tijdens het bedrijvenuurtje van 19:00 tot 20:30 gratis bier, wijn en fris met een klein hapje.” Tijdens het bedrijvenuurtje zal ook Harten 10, zangduo van Nederlandstalige hits (met een Piratenrandje) langskomen om de boel alvast op te warmen.

NIEUWE GEZICHTEN

De bezoekersaantallen zijn de afgelopen jaren enorm toegenomen en de organisatie heeft veel nieuwe mensen mogen verwelkomen. “De groei zit er flink in. Kennelijk doen we toch wat goed qua aanbod. Met kwalitatief goede artiesten en een gave terreinaankleding hebben we de afgelopen jaren vooral veel nieuwe bezoekers uit omliggende gemeenten (Enter, Wierden, Nijverdal) weten aan te trekken.” De organisatie hoopt dan ook dat deze groei doorzet en over 2 dagen zo’n 2500 tot 2750 bezoekers te verwelkomen.

Kaarten zijn met voorverkoopkorting verkrijgbaar via www.aftersummerfestival.nl/tickets. Ook zullen er aan de deur worden verkocht.

Post a Comment