Alles wat je moet weten voor een weekend After Summer Festival

Het is bijna zover, After Summer Festival 2019 staat op het punt van beginnen! We helpen je even door de belangrijkste informatie op een rijtje te zetten.

Vrijdag 6 september – Tony Junior en Altijd Larstig & Rob Gasd’rop

Het is ‘Gedonder in de tent’ op vrijdag 6 september bij After Summer Festival! Met Tony Junior en AL & RG wordt het weer een avondje knallen aan het Evenemententerrein Oosterhof in Rijssen! Met de hardste beukplaten, de lekkerste meezingers en foutste hits wordt het weer het gezelligste avondje van het jaar!

Zaterdag 7 september – All Time Hits met the Euros en DJ Lars

We’ve got you covered! Op dag 2 van After Summer Festival 2019 wordt het weer een avondje blazen met die luchtgitaren, gaan de handjes in de lucht en de voetjes van de vloer met een coverband van hoog kaliber: The Euros. Voorafgaand vindt zoals altijd het jaarlijkse bedrijvenuurtje plaats met GRATIS bier, wijn of fris en een lekker hapje! Daarnaast komt Nederlandstalig Zangduo Harten 10 ook nog optreden.

Alle informatie op een rijtje:


Locatie
We hebben een nieuwe locatie!  Vanaf dit jaar zijn we namelijk te vinden in het centrum van Rijssen, namelijk aan het Evenemententerrein Oosterhof. Mocht je met de auto willen komen, type dan ‘Kasteellaan 1, Rijssen’ in je navigatie in. Parkeren kan het beste direct naast het evenemententerrein ‘Parkeerplaats parkgebouw’.


Prijzen
De entreeprijzen aan de kassa voor de vrijdagavond zijn €10,00, in de voorverkoop €7,50 Voor de zaterdagavond betaal je €15,00 aan de kassa, in de voorverkoop €10,00. De muntprijs is €2,20. De voorverkoop eindigt automatisch 24 uur voor aanvang van het evenement.


Tijden
Vrijdag: 19:00 – 1:00
Zaterdag: 20:00 – 1:00


Leeftijd
Vrijdag: 16+
Zaterdag 18+


Pinnen
Er kan gepind worden op het terrein, zowel bij de entreekassa als bij de muntenkassa.


Niet-roken in de feesttent
Er mag in de feesttent niet gerookt worden. We zijn al eerder beboet voor het niet handhaven van deze regel en zullen dit jaar een boete van €2400,00 krijgen als we dit jaar weer bestraft worden. De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit heeft al aangekondigd dat ze wederom gaan controleren. Overtreding van deze regel kan verwijdering van het terrein betekenen.

Hier lees je meer.


Garderobe
We hebben een beheerde garderobe op het terrein. Voor €1,00 hangen we de hele avond je jas op. Let wel, we zijn niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van je eigendommen.


Weer
Het is nog onzeker of het volledig droog blijft op beide avonden. Het regent doorgaans nooit een hele avond op een gemiddelde septemberdag, dus we houden hoop op het beste. We zorgen er in ieder geval voor dat iedereen droog kan staan in zowel de grote tent als de kleine tent.