TEST

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

ETSTEST

Stay Connected & Follow  TESTE

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

20 jaar After Summer Festival

Volg ons

  /  Blog   /  After Summer Festival is terug!

After Summer Festival is terug!

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 september barst het feest weer los in Rijssen. Na twee jaar van afwezigheid vanwege Corona is After Summer Festival weer terug, met dit jaar de 20e editie! Des te meer reden om weer groot uit te pakken.

PROGRAMMA

Er wordt nog hard gewerkt aan het programma. De vrijdagavond wordt een knotsgekke avond met DJ’s, leuke acts en is toegankelijk voor iedereen ouder dan 16 jaar.

Op zaterdagmiddag vindt het Rijssens Bedrijvenuurtje plaats en op zaterdagavond speelt de coverband Fragment muziek van alle tijden. Van 70’s, 80’s en 90’s tot de meest recente hits. Mooie muziek met een Brits randje, aangezien 2 van de 3 heren van deze band uit Groot-Brittannië komen. De minimumleeftijd is dan 18 jaar.

Tijden:

  • Het vrijdagavondprogramma start om 20:00 en duurt tot 1:00u.
  • Het zaterdagavondprogramma start met het bedrijvenuurtje om 17:00 tot 19:00u., waarna de feestavond start. Deze duurt ook tot 1:00u.

RIJSSENS BEDRIJVENUURTJE

Voor alle sponsoren, maar ook niet-sponsoren organiseren we natuurlijk weer het ‘Rijssens Bedrijvenuurtje’! Het bedrijvenuurtje was een groot succes de vorige keer. Dit jaar doen we het nog eens dunnetjes over. Met een gezellige artiest zorgen we dat de stemming alvast op peil komt.

Tijdens het bedrijvenuurtje schenken we van 17:00 tot 19:00 gratis bier, wijn en fris en serveren we een klein hapje uit. Kaarten zijn inmiddels te koop voor €20,00. 

Sponsoring

Heeft u net als 75 andere sponsoren ook interesse om ons evenement te sponsoren? Bekijk dan onze sponsorgids voor de mogelijkheden.

VOORVERKOOP = VOORDEEL

De bezoekersaantallen zijn de afgelopen jaren flink toegenomen. Ook dit jaar hopen we op veel nieuwe bezoekers uit Rijssen en omliggende gemeenten zoals Enter, Wierden, Nijverdal, Holten.

De organisatie stimuleert iedereen om kaarten alvast in de voorverkoop te kopen. Het scannen van voorverkochte kaarten werkt sneller dan deurbetalingen. Dit zorgt voor een snellere doorloop én je hebt een goedkoper kaartje. Win-win dus.

De kaartverkoop is gestart.

Kaarten zijn met voorverkoopkorting binnenkort verkrijgbaar via www.aftersummerfestival.nl/#tickets.

Vrijdagavond

16+
7,50
  • Goedkoper in de voorverkoop
  • Sneller binnen door een kortere wachtrij

Zaterdagavond

18+
10,00
  • Goedkoper in de voorverkoop
  • Sneller binnen door een kortere wachtrij

Bedrijvenuurtje

(incl. toegang de zaterdagavond)
20,00
  • Alleen in de voorverkoop
  • Automatisch toegang tot de zaterdagavond
  • Gratis drank van 17:00 – 19:00 en een lekker hapje