TEST

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

ETSTEST

Stay Connected & Follow  TESTE

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

20 jaar After Summer Festival

Volg ons

  /  Blog   /  De Heutink Foundation en After Summer Festival zetten zich in voor kinderen

De Heutink Foundation en After Summer Festival zetten zich in voor kinderen

De organisatie van After Summer Festival wil meer zijn dan alleen een bruisend tentfeest. Voor de Corona pandemie al hebben we besloten dat we met ons mooie feest ook een (maatschappelijke) bijdrage willen leveren. Dat levert een mooie samenwerking op met de Heutink Foundation. Zij organiseren dit jaar een heus kinderfestival!

Op zaterdagmiddag 3 september sluit de Heutink Foundation aan bij het After Summer Festival in Rijssen met een te gek Kinderfestival. Het festival is voor genodigden. Gezinnen met kinderen tussen de 5 en 14 jaar die een extra leuke dag verdienen, waarin zij centraal staan, heerlijk kind mogen zijn en ieder op zijn/haar eigen manier mag uitblinken in zijn/haar talenten op het gebied van kunst en cultuur. Hoe leuk!

Op het festivalterrein volgen de kinderen verschillende workshops. De kinderen laten hun beste dans moves zien of maken een kunstwerk met graffiti op een eigen canvas. Muziek klinkt over het hele terrein, want er wordt ook gespeeld op een echte djembé. En dat onder het motto van Pippi Langkous: “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!”. Kinderen zullen verbaasd staan van hun eigen ritme en het ritme van anderen. Verder maken ze kennis met verschillende circustechnieken, zoals koorddansen, ballopen, eenwielfietsen, draaien met bordjes, diaboloën of jongleren als een prof. Uiteraard is het terrein groot genoeg om lekker even te ‘chillen’ en wat te eten en te drinken. Een mooie volle middag waarin we samen mooie herinneringen creëren!

Word donateur!

Vind je het ook mooi dat dit soort initiatieven worden georganiseerd voor (kans)arme kinderen? Dan kan je natuurlijk altijd doneren via onderstaande button.