TEST

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

ETSTEST

Stay Connected & Follow  TESTE

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference
  /  2023   /  Een hoop gezelligheid, muziek, drankjes en dansjes bij After Summer Festival.

Een hoop gezelligheid, muziek, drankjes en dansjes bij After Summer Festival.

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 september vindt de 21e editie van het After Summer Festival plaats. Hét zomerfeest van Rijssen is klaar om de mensen uit Rijssen en omstreken te trakteren met een bruisend programma voor jong en oud. Het feest vindt wederom plaats op de Evenementenweide aan de Oosterhof.

Programma

 

‘t Rijssens Bedrijvenuurtje


Vrijdag trappen we af met ‘t Rijssens Bedrijvenuurtje. De gezelligste vrijdagmiddagborrel voor jou en je collega’s, vrienden of familie met heerlijk zomerse muziek van DJ KUÉNO. Alle bezoekers zullen bij binnenkomst 5 munten krijgen en kunnen genieten van heerlijk eten. De all-in prijs voor het bedrijvenuurtje is €27,50. Kaarten zijn uitsluitend te verkrijgen via de website.

* Het feest is voor iedereen toegankelijk en je hoeft niet per se namens een bedrijf te komen.

 

Vrijdagavond


Om 19:30 neemt Chris Deluxe, bekend van de Weekendmix op Radio 538, het over. Hij mixt op geniale wijze muziek aan elkaar en zorgt ervoor dat de tent al lekker warm wordt gedraaid voor The Euros. Deze energieke coverband speelt de beste muziek van vroeger en nu. Kaarten voor het vrijdagavondprogramma kosten €10,00 in de voorverkoop en €15,00 aan de deur.

 

Zaterdagavond


Zaterdag belooft minstens zo spectaculair te worden. We starten om 20.00 met DJ Lars. Vanaf 21:30 betreedt The Partysquad het podium. Dit populaire duo is met hits bewapend om de hele avond te vullen, maar als afsluiter komt hardcore legende DJ Paul Elstak, bekend van de klassiekers “Rainbow in the Sky” en “Luv U More” het feest compleet maken. Kaarten voor het zaterdagavondprogramma kosten €10,00 in de voorverkoop en €15,00 aan de deur.

De volledige timetable vind je op onze website.

Sponsoren en vrijwilligers

After Summer Festival had niet georganiseerd kunnen worden zonder de geweldige hulp van alle 90 sponsoren. Door financiële en materiële bijdragen van bedrijven is het mogelijk om een feest van deze schaal te kunnen organiseren. De organisatie is de sponsoren dan ook enorm dankbaar. Daarnaast zijn we enorm dankbaar voor de 100 vrijwilligers die ons komen helpen voor, tijdens en na het feest.

Een breed aanbod voor iedereen.

Vorig jaar schommelde het aantal bezoekers rond de 2000 per avond. Roelofs vertelt: “De vooruitzichten zijn dat we daar ruim overheen gaan dit jaar. Met het brede aanbod weten we veel mensen aan te trekken en bieden we wat voor jong en oud. We liggen qua kaartverkoop al flink voor en verwachten nog veel kaarten te verkopen in de laatste week,” aldus voorzitter Roelofs.

Kaarten met voorverkoopkorting

De organisatie stimuleert iedereen om kaarten alvast in de voorverkoop te kopen. Zo zorgen we voor een betere doorstroom en kortere wachttijden. Daarom ontvangt een snelle besteller een voorverkoopkorting op kaarten voor zowel de vrijdag- als de zaterdagavond. De kaarten kosten dan €10,00 en aan de deur kosten de kaarten €15,00.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website: