TEST

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

ETSTEST

Stay Connected & Follow  TESTE

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference
  /  2024   /  After Summer Festival keert terug op 13 en 14 september

After Summer Festival keert terug op 13 en 14 september

Het is zover, de voorbereidingen voor After Summer Festival 2024 zijn weer in volle gang. Hét zomerfeest van Rijssen keert dit jaar terug op vrijdag 13 en zaterdag 14 september. Iets later dan normaal, maar dat maakt het zeker niet minder zomers!

Het is alweer de 22e editie van het Rijssense zomerfeest en de organisatie doet er alles aan om de voorgaande jaren te overtreffen. Dat is lastig, aangezien het succes van vorig jaar enorm was met op vrijdag zo’n 2200 bezoekers, terwijl de zaterdag compleet uitverkocht was en de avond maar liefst 2500 bezoekers kende.

Het Rijssens Bedrijvenuurtje x Kolenboertje .

Het Rijssens Bedrijvenuurtje zal dit jaar plaatsvinden op vrijdagmiddag 13 september en we maken het dit jaar extra culinair. Niemand minder dan de barbecuemeesters van Kolenboertje uit Enter zullen het eten verzorgen tijdens het bedrijvenuurtje. Zij maken de mooiste barbecuegerechten op de kamado’s. Dat betekent naast een hoop gezelligheid ook nog eens culinair genieten.

De kaarten voor het bedrijvenuurtje zijn uitsluitend te verkrijgen in de voorverkoop vanaf €30,00 per stuk (incl. 4 munten) of via sponsoring. Daarnaast heb je automatisch toegang tot het avondprogramma met de Black Tie Monkey Squad.

Profiteer tijdelijk van de EARLYBIRD korting! .

Voor de snelle beslissers hebben we een mooie actie. Met onze Earlybird-actie betaal je slechts €10,00 voor een ticket. Zo bespaar je €2,50 op een vrijdagticket en €5,00 op een zaterdagticket. Kaarten bestel je via www.aftersummerfestival.nl.

Let op:
deze actie is beperkt en stopt automatisch!